KOUDE VOORGERECHTEN
Mandje stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, tapenade en aioli
5,95
Carpaccio Piemontese
Dun gesneden ossenhaas met verse basilicum, bleekselderij en peccorino
14,95
Vitello Tonato
Dun gesneden kalfshaas, met een tonijnmayonaise, kappertjes en rode uien.
14,95
Cocktail Crevettes Hollandaises
Hollandse garnalencocktail met zachte cocktailsaus
16,50
Plat de la Mer
Fijne visschotel van huisgemarineerde zalm, gerookte paling van Eveleens en
Hollandse garnalen
21,50
Salade du Soleil
Gemengde salade met verse roomkaas, kweeperengelei, walnoten
en een lichte dressing
11,50
Carpaccio de Jamon
Zeer dun gesneden jonge serranoham met olijfolie van Clos de la Torre en manchegokaas
14,95
Carpaccio des bravettes rouges
Carpaccio van rode bieten met pecorino, rode ui en basilicum
12,95
Coeur de palmier
Cocktail van palmharten met een zachte cocktailsaus
9,50
WARME VOORGERECHTEN
Champignons á la Bourguignonne
Verse champignons gebakken in knoflookboter, met verse kruiden afgemaakt met room
13,95
Escargots á la Bourguignonne
½ dozijn wijngaardslakken in pittige kruidenboter
15,50
Gamba’s al ajillo
In de knoflookolie gebakken gepelde gamba’s
met spaanse pepertjes, afgeblust met witte wijn
14,95
Cuisses de grenouilles
Gebakken kikkerbillen in een heerlijke romige knoflooksaus
18,95
Soupe á L’oignon
Franse uiensoep gegratineerd met kaas
6,95
Crème Portugaise
Licht gebonden tomatensoep met room
6,95
Soup de patates douces
Licht gebonden soep van zoete aardappel en knolselderij
6,95
Bisque de Homard
Kreeftensoep met garnalen afgemaakt met room en een vleugje cognac
11,95
Croquette de fromage Belge
3 Belgische kaaskroketten
11,95