KOUDE VOORGERECHTEN
Mandje stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, tapenade en aioli
7,50
Carpaccio Piemontese
Dun gesneden ossenhaas met verse basilicum, bleekselderij en peccorino
15,95
Vitello Tonato
Dun gesneden kalfshaas, met een tonijnmayonaise, kappertjes en rode uien.
15,95
Cocktail Crevettes Hollandaises
Hollandse garnalencocktail met zachte cocktailsaus
17,95
Plat de la Mer
Fijne visschotel van huisgemarineerde zalm, gerookte paling van Eveleens en
Hollandse garnalen
24,95
Salade du Soleil
Gemengde salade met verse roomkaas, kweeperengelei, walnoten
en een lichte dressing
13,95
Carpaccio de Jamon
Zeer dun gesneden jonge serranoham met olijfolie van Clos de la Torre en manchegokaas
15,50
Carpaccio des bravettes rouges
Carpaccio van rode bieten met pecorino, rode ui en basilicum
13,95
WARME VOORGERECHTEN
Champignons á la Bourguignonne
Verse champignons gebakken in knoflookboter, met verse kruiden afgemaakt met room
15,50
Escargots á la Bourguignonne
½ dozijn wijngaardslakken in pittige kruidenboter
16,95
Gamba’s al ajillo
In de knoflookolie gebakken gepelde gamba’s
met spaanse pepertjes, afgeblust met witte wijn
15,95
Cuisses de grenouilles
Gebakken kikkerbillen in een heerlijke romige knoflooksaus
21,95
Soupe á L’oignon
Franse uiensoep gegratineerd met kaas
7,75
Crème Portugaise
Licht gebonden tomatensoep met room
7,75
Soup de patates douces
Licht gebonden soep van zoete aardappel en knolselderij
7,75
Bisque de Homard
Kreeftensoep met garnalen afgemaakt met room en een vleugje cognac
12,95
Croquette de fromage Belge
3 Belgische kaaskroketten
12,95