Frans-Spaans specialiteiten restaurant

 

KOUDE VOORGERECHTEN


Carpaccio Piemontese
Dun gesneden ossenhaas met verse basilicum, bleekselderij en peccorino
14,50 

Vitello Tonato
Dun gesneden tonijn met Hollandse garnalen, olijfolie, citroen en rode ui
13,95


Cocktail Crevettes Hollandaises
Hollandse garnalencocktail met zachte cocktailsaus
16
,50

Plat de la Mer
Fijne visschotel van huisgemarineerde zalm, gerookte paling van Eveleens en
Hollandse garnalen
21,50

Salade du Soleil
Gemengde salade met verse roomkaas, kweeperengelei, walnoten
en een lichte dressing
11,50

Cocktail de coeur de palmier
Stukjes palmhart met cocktailsaus
9,50





WARME VOORGERECHTEN


Champignons á la Bourguignonne
Verse champignons gebakken in knoflookboter, met verse kruiden afgemaakt met room
12,95

Escargots á la Bourguignonne
½ dozijn wijngaardslakken in pittige kruidenboter
14,50


Gamba’s al ajillo
In de knoflookolie gebakken gepelde gamba’s
met spaanse pepertjes, afgeblust met witte wijn
14
,95

Cuisses de grenouilles
Gebakken kikkerbillen in een heerlijke romige knoflooksaus
17
,95

Soupe á L’oignon
Franse uiensoep gegratineerd met kaas
6,95

Crème Portugaise
Licht gebonden tomatensoep met room
6,95

Bisque de Homard
Kreeftensoep met garnalen afgemaakt met room en een vleugje cognac
11,95