Frans-Spaans specialiteiten restaurant

KOUDE VOORGERECHTEN


Carpaccio Piemontese
Dun gesneden ossenhaas met verse basilicum, bleekselderij en peccorino
12,95

Carpaccio de Neptune
Dun gesneden tonijn met Hollandse garnalen, olijfolie, citroen en rode ui
14,95


Cocktail Crevettes Hollandaises
Hollandse garnalencocktail met zachte cocktailsaus
1
3,50

Plat de la Mer
Fijne visschotel van huisgemarineerde zalm, gerookte paling van Eveleens en
Hollandse garnalen
1
8,95

Of je worst lust
Verschillende soorten worst en paté van Brandt & Levie,
de bekende ambachtelijke worstmakers uit Amsterdam
12,50

Salade de le Soleil
Gemengde salade met verse roomkaas, kweeperengelei, walnoten
en een lichte dressing
9,50

Cocktail de coeur de palmier
Stukjes palmhart met cocktailsaus
9,50

Carpaccio de Jamon
Zeer dun gesneden jonge serranoham met olijfolie van Cios de la Torre en manchegokaas
12,95




WARME VOORGERECHTEN


Champignons á la Bourguignonne
Verse champignons gebakken in knoflookboter, met verse kruiden afgemaakt met room
10,95

Escargots á la Bourguignonne
½ dozijn wijngaardslakken in pittige kruidenboter
11,50


Gamba’s al ajillo
In de knoflookolie gebakken gepelde gamba’s
met spaanse pepertjes, afgeblust met witte wijn
1
2,95

Cuisses de grenouilles
Gebakken kikkerbillen in een heerlijke romige knoflooksaus
1
4,95

Soupe á L’oignon
Franse uiensoep gegratineerd met kaas
5
,95

Crème Portugaise
Licht gebonden tomatensoep met room
5
,95

Bisque de Homard
Kreeftensoep met garnalen afgemaakt met room en een vleugje cognac
9
,95